KUVA

KUVA

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Diy - liitutaulu

Jee, uusi liitutaulu on nyt seinällä!
Ihan liian kauan siirsin tätäkin "projektia".  Vanerit pölyttyivät monta kuukautta varaston lattialla ja sieltä sisälle saavuttuaan viettivät myös aika tovin portaiden alla pölyttymässä... mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan ;)

Tämä valkoinen seinä on pidemmän aikaa jo harmittanut...


Vaan eipäs harmita enää:)


Nyt ehkä senkin päältä pitäis karsia jotain tavaraa, mutten tiedä mitä... Vinkkejä?



Miten nämä mun päivitykset menee aina tähän yöhön...?
Lisää Diy-juttuja tulossa myöhemmin...;)

4 kommenttia:

  1. Mitä, jos siirtelis noi kaikki valkoiset jutut enempi senkin vasempaan päähän?
    Itse varmaan laittaisin valkoisen kehyksen aika reunaan vasemmalle ja sitten sommittelisin muut siihen eteen ja viereen sillai ryhmäksi?
    (Ja itseni tuntien sommittelisin kaiken noin sata kertaa, kävelisin aina vähän kauemmaksi katsomaan, sitten taas siirtäisin jotain millin verran ja taas sama alusta :). Välillä mietin, että onko siinäkään mitään järkeä, mutta on se kumminkin tärkeää, että näkymä miellyttää silmää. Eiks ookki..?))
    Taulu on kyllä kiva. Etenkin kun oikealla seinälläkin on mustaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Annukka:-) tiesin, että sun vastaukseen voi luottaa ja hyvä ehdotus! Arvaas oonko siirrellyt niitä nyt edestakas...;) näkymähän on kaikkein tärkeintä!

    VastaaPoista
  3. Oi! Ompas kiva idea! Ja kiva blogi myös:) Mulla kanssa tuota liitutaulumaalia edelleen pyörii..jos luvan kanssa ideasi varastaisin?;) Keskipiste blogista tänne eksyin ja lukijaksi liityin:) Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja saat toki varastaa!:) Maali hyötykäyttöön vaan:D
      Kiitos kaunis jäseneksi liittymisestä!:) Kävin nopealla vastavierailulla blogissasi ja voi mitä ihanuuksia sieltä löytyikään<3 Kivaa viikkoa myös sulle!:)

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa <3