KUVA

KUVA

perjantai 30. marraskuuta 2012

Aarteita ullakolta

Nähtävästi olen erityisen hyvä välttämään velvollisuuksia... Tai sitten kyse on vaan mukavuuden halusta, mutta mikäs sen hauskempaa on;) Tekemättömien "töiden" lista on loputon, ihan ekana siellä kummittelee etätyö, joka ei vaan edelleenkään etene päästä paperille...mutta ehkä huomenna! 

Ja miten ihanaa onkaan, kun maa on valkoinen, takassa palaa tuli ja pikkuruiset tyttöset tanssii joululaulujen tahdissa <3 Löytyipä tuolta joulukoristeiden joukosta ihanaisia ullakon aarteitakin...




                                                               Lumista viikonloppua!
                               

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Inspiraatio hukassa...

 Miten tässä nyt näin kävi... Etätyön palautuspäivä kummittelee uhkaavasti nurkan takana, eikä millään saa nyt itsestään mitään irti:/ Ja tässä sitä nyt istutaan koneella ja tutustutaan tähän bloggauksen ihmeelliseen maailmaan:) Miten sitä oppis laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen...? Vaikka tämähän se vasta tärkeää onkin;) Ja on ainakin jouluvaloja piristämässä tätä pimeää marraskuuta...Niistä pari otosta tässä.

Jostainhan se on aloitettava:)


Voi sitä ilon määrää, kun tytöt huomasivat tuon punalakkisen Tonttu Tohelon istuvan taas tutulla  
paikallaan:) Ihan pian Tohelo alkaa kirjoittamaan kirjeitä joulukalenteriin ja piilottelee kalenteriyllätyksiä ympäriinsä... Jännittävää aikaa tää joulun odotus!